TAJNOPIS

AKCIJA

Cijena: 13.26 €

Akcijska cijena: 10.61 €

Autor: Petar Miletić

Broj stranica: 117

Uvez: meki

Boja knjižnog bloka: crno-bijela

Format: 14 x 20.8 cm

Godina izdanja: 2018..

O knjizi

Tajnopis je kraći, dinamičan i intrigantan roman u kojem se miješaju elementi mistike, trilera, akcije, erotike, povijesti – sve ono o čemu čitateljska publika uživa.
Roman prati priču o studentu koji, igrom slučaja, prisustvuje obredu drevne sekte, čiji postaje član, te mu bivaju otkrivene strogo čuvane povijesne i vjerske istine, sasvim suprotne lažima u koje državne vlasti i Katolička Crkva žele da narod vjeruje. Kada tajna sekta biva otkrivena, a njezini članovi ubijeni, ovaj mladić postaje jedini koji istine želi objaviti cjelokupnoj javnosti, zbog čega ga progone oni kojima nije u interesu da se sazna autentična hrvatska povijest i prava uloga Katoličke Crkve u njoj – tajna kriminalna crkvena organizacija i državna Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA).
Ovo je roman koji će zasigurno uzburkati javnost te izazvati brojne polemike jer, na temelju detaljno obrazloženih i čvrstih povijesnih i historiografskih činjenica, dokazuje da je hrvatska povijest, kao i povijest kršćanstva, zapravo potpuno drukčija nego što je dosad bila prezentirana.