Izjava o privatnosti

Kao kupcu pripadaju vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača. Prilikom predaje narudžbe dajete dopuštenje tvrtki Despot Infinitus d.o.o. da u svrhu ispunjavanja ili poštivanja prava iz ugovornog odnosa zaprimi, vodi, održava i upravlja vašim osobnim podacima tijekom ugovornog razdoblja. Despot Infinitus d.o.o. obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako što prikuplja samo njihove osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Despot infinitusa d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIJENOSA OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.