MUŠKARCI I ŽENE

AKCIJA

Cijena: 13.26 €

Akcijska cijena: 7.96 €

Autor: Mario Gložinić

Broj stranica: 172

Uvez: meki

Boja knjižnog bloka: crno-bijela

Format: 14 x 20.8

Godina izdanja: 2022..

O knjizi

Kako je u posljednje vrijeme nastala prava poplava knjiga koje se bave raznim i zanimljivim temama (kako naći pravog muškarca, kako ga preoblikovati, zadržati i štotigajasveznam), namijenjene isključivo ženama, odlučio sam i ja napisati knjigu. Kanio sam prije svega privući muške čitatelje, jer će se mnogi radoznalac koji uzme ovo štivo vrlo lako prepoznati u bar nekoliko situacija. No tijekom pripreme za knjigu shvatio sam da je ovo knjiga koja će ipak više pomoći čitateljicama, a sve to na sveopću radost i bolje razumijevanje nas – muškaraca.

Isto tako, i muškarci će naći nekoliko, nadam se, korisnih savjeta.

Znam da će se sada moja čitateljica zapitati kako onda ja mislim pisati o ženama ako one nemaju pojma o muškarcima? Ima jedna razlika, curke – ja se ne pravim da sam u dvadeset i kusur godina braka, nekoliko godina hodanja s istom curom, nekoliko (hm, skroman sam, zar ne?) kraćih veza, išta naučio o ženama. I nije me sram to priznati. Ovo je jednostavno moje viđenje kako stoje stvari.

Da se razumijemo, unaprijed moram objasniti da nisam ženomrzac. Volim žene, štoviše, obožavam ih, ali drage moje dame, vi nemate pojma što i kako s muškarcima iako nama uporno predbacujete da ne znamo kako sa ženama.