OTVORILI SMO KNJIŽARU – MOJU KNJIŽARU!

Objavljeno: 11/06/2016

Poštovane čitateljice, dragi čitatelji, svi ljubitelji knjiga!
Upravo smo na adresi www.mojaknjizara.hr otvorili novu internetsku knjižaru koja ima temeljni cilj – što više knjigu približiti kupcu. I to nije floskula, mi smo to upravo i učinili. Za vas smo izgradili knjižaru koja je jednostavna i pregledna, a opet izuzetno funkcionalna. Već na početku imamo u ponudi nekoliko stotina naslova različitih žanrova, a nove ćemo naslove neprestano dodavati. Svaki dan će u ponudi biti jedna knjiga za 40 posto jeftinija od njezine pune cijene, i to u rubrici PONUDA DANA. Svaki mjesec ćemo pak u ponudi imati i knjigu kao PONUDU MJESECA, također sa znatno sniženom cijenom.
No osim neprestanih akcija i sniženih cijena, ova se knjižara razlikuje od drugih postojećih na dva načina. Prvi je da mnoge knjige možete naručiti i dobiti ih na svoju adresu bez plaćanja poštarine. Ta je pogodnost jasno naznačena uz takve knjige. I drugo, imate mogućnost osobno podići svoju knjigu ako izaberete dostavu preko Tisak lokatora na određeni kiosk Tiska.

Naša internetska stranica/web trgovina i dalje ostaje otvorena s našim knjigama koje su u prodaji. I ovdje možete nastaviti kupnju kao i dosad, s time da će vas sustav, kad krenete kupovati, automatski prebaciti u novu knjižaru, gdje ćete završiti svoju kupnju.
Sve u svemu, želimo Vam što ugodniju kupnju, a za sve informacije slobodno nam se obratite.
Vaš DESPOT INFINITUS!

Komentari su zatvoreni.