Ostvarite najbolje pogodnosti!

Niste se još prijavili na naš newsletter? Saznajte prvi za sve pogodnosti!
Ime i prezime
e-mail
Despot Infinitus 2015.
Despot Infinitus – Web Knjižara

KLUB ČITATELJA “LEGIJA”

 

Poštovane čitateljice, dragi čitatelji,

nedavno smo otvorili naš i vaš Klub čitatelja koji smo nazvali „Legija“. Mnogi od vas su se već u njega učlanili, na čemu iskreno zahvaljujem. No ima dosta ljudi koji se javljaju s pitanjima, postoje li kakvi uvjeti za upis, obaveze članstva i slično. Stoga želim naglasiti da ne postoje ni uvjeti kod upisa ni obaveze kod članstva. Mi sa članstvom nudimo samo pogodnosti! Kako?

Kod učlanjenja imate pravo na kupnju knjige po izboru uz 50 posto popusta! No to pravo ne morate iskoristiti odmah kod upisa. To vas pravo čeka u svakom trenutku, kad se prvi put odlučite za kupnju neke naše knjige kao članice/člana „Legije“. Znači, za upis nema nikakvog uvjeta kupnje, samo pogodnost u bilo kojem trenutku, kad vi to odlučite i nama javite.

Kao članica/član „Legije“ u svakom trenutku imate pravo na pretplatu na izdanja koja su u pripremi, i o tome ćemo vas redovito obavještavati putem personaliziranog newslettera na vašu e-mail adresu. Također u svakom trenutku imate pravo na dodatne popuste i posebne pogodnosti koje ćemo imati i o kojima ćemo vas također obavještavati.

I za kraj, članica/član „Legije“ usto od nas besplatno dobiva personaliziranu člansku iskaznicu.

Učlanite se u „Legiju“ i knjige će vam biti još dostupnije za kupnju i čitanje!

Za upis u „Legiju“ nema nikakvih uvjeta!

 Za učlanjenje jednostavno popunite ovaj obrazac:

 

Pristupnica klubu čitatelja "LEGIJA"